علائم و درمان های جدید بیماری کلیه و IgA

بیماری های کلیه IgA به یک نوع بیماری سیستم ایمنی بدن است، اغلب در میان 16-35 سال افراد مسن رخ می دهد. اگر می خواهید برای درمان آن، شما باید بدانید که نشانه های آن را در پیشبرد. در حال حاضر، اجازه دهید ما را با هم یاد بگیرند.

نشانه های IgA در:

1.Blood ادرار: ادرار خون علائم اصلی آن است، تقریبا در 40-50٪ بیماران مبتلا به هماچوری آشکار است که می تواند توسط چشم ما دیده می شود ظاهر می شود.

2.Protienuria: به این معنی protiens را می توان در ادرار شما یافت نشد، اما این نوع از protienuria بدون علامت است.

سندرم 3.Nephrotic: می توان آن را توسط عوامل بسیاری ناشی از.

فشار خون 4.High

آسیب کلیه 5.Acute: آن را فقط در برخی از بیماران رخ داده است

نارسایی کلیه 6.Chronic

همانطور که می دانید نشانه های IgA نداشتند، اجازه دهید ما را ببینید که چگونه آن را درمان می کند.

درمان:

پزشکی غربی (که از طب سنتی چینی متمایز): جلوگیری از عفونت، داروهای کاهنده فشار خون، کنترل رژیم غذایی، نگه داشتن رژیم غذایی پروتئین کم، هورمون درمانی.

طب چینی: میکرو چینی پزشکی Osmothe، یک نوع از سلول های بنیادی است که می تواند تنزل و حذف پیچیده ایمنی، بالاتر از همه این یک درمان جدید است که محصول ترکیبی از طب غربی و طب چینی است. برای اثر قابل توجه آن، بیشتر و بیشتر مردم شروع به پذیرش آن است. و آن را متفاوت از طب غربی است، هیچ عوارض جانبی. چه بیشتر، از آن می توانید از بیماری را از ریشه آن خلاص شوید.

هم وجود دارد دیگر therapys جدید در مورد بیماری کلیه IgA نداشتند، اگر شما در آنها intrested با، شما می توانید مقالات مرتبط در websit ما را جستجو کنید. من امیدوارم که می تواند شما را برای درمان بیماری خود کمک کند.

اگر شما هنوز هم دیگر qustions داشته باشد، انجام مردد به پزشکان آنلاین ما بخواهید در هر زمان نیست. اگر دوست دارید شما می توانید ایمیل برای ما ارسال کنید، می توانید اطلاعات بیشتر از بیماری کلیه IgA را دریافت کنید.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

علائم و درمان های جدید بیماری کلیه و IgA

:: برچسب‌ها: IgA در درمان، علائم غلظت IgA، درمان جدید IgA در ,
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()